(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jahon iqtisodiyotini integratsion jarayonlarining ijobiy va salbiy jihatlarini nazariy yo‘llar bilan kengroq ochib berish va shu bilan birga milliy davlatlarning iqtisodiyotida integratsion jarayonlarini rivojlantirishning ustuvor yo’nalishlarini chuqur tahlil qilish vazifalari belgilangan. Bu jarayonga o‘tish zaruriyati nega bunchalik muhim ekanligini bir nechta sabablari bilan keltirilib o‘tilgan.