(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Logorifmik tengsizliklar matematik analiz va algebra sohalarida muhim o’rin tutadi. Ular ko’plab ilmiy va amaliy masalalarda, jumladan, iqtisodiyot, fizika, statistika va muhandislikda qo’llaniladi. Logorifmik tengsizliklar yordamida murakkab ifodalarni soddalashtirish, ma’lumotlarni tahlil qilish va turli xil muammolarni hal qilish mumkin. Ushbu maqolada logorifmik tengsizliklar, ularning xususiyatlari, yechish usullari va qo’llanilish sohalari haqida batafsil ma’lumot beriladi.