(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Irratsional tengsizliklar matematikada muhim o’rin tutadi. Ular ko’plab ilmiy va amaliy sohalarda, jumladan, fizika, iqtisodiyot, muhandislik va boshqa fanlarda keng qo’llaniladi. Irratsional tengsizliklar, asosan, irratsional sonlar bilan bog’liq bo’lib, ularning yechimini topish ko’plab qiyinchiliklarni keltirib chiqaradi. Ushbu maqolada irratsional tengsizliklar, ularning turlari, yechim usullari va amaliy qo’llanilishi haqida batafsil ma’lumot beriladi.