(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Мазкур мақолада Таълим жараёнига замонавий ахборот технологияларини жорий этиш, замонавий ахборот технологиялари асосида педагогнинг педагогик фаолияти, замонавий ахборот технологиялари шакл ва мазмунининг ранг-баранглиги, таълим муассасаларида компьютер технологияларидан фойдаланиш имкониятлари кабилар ҳақида сўз юритилади.