(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya. Chorrahalarda harakat jaddaligini oshirish bo‘yicha iqdisodiy samaradorlikka shaharlarda avtotransport harakat oqimini tashkil etish va tartibga solish dolzarb muommolardan biridir. Vaqt tig‘iz xisoblangan davrlarda jumladan ertalabki 7:00-9:30 va kechki vaqtda 16:30-19:30 transport vositalarining boshqa vaqtlardagiga nisbatan keskin ko’payishi jiddiy muammolarni keltirib chiqaradi.