(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotsiya: Ushbu maqolada Jinoyatchilik xulqiga ega bo‘lgan bolalar va o‘smirlarning ijtimoiy muhiti sog‘lom xulqli bolalar va o‘smirlar ijtimoiy muhitidan o‘ziga xos tor doiradagi dunyoqarashga egaligi, nizoli vaziyatlar doirasining kengligi, qat’iy hayotiy pozitsiyaning, kelajakka nisbatan ijobiy qarash, maqsad va intilishlarning yo‘qligi va shu kabi bir qator jihatlar bilan farqlanadi. Quyida biz ushbu jihatlarni kengroq tahlil qilishga harakat qilamiz.