(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada musiqa madaniyati darsida musiqa oʻqitish metodikasi, maktabda musiqa oʻqitishni tashkil etishning oʻziga xos xususiyatlari, shaxs kamolotini rivojlantirishda musiqa madaniyatining ahamiyati, musiqa darsida musiqa savodi oʻrgatish metodikasi va musiqiy taʼlimning tamoyillari toʻgʻrisida batafsil bayon qilingan.