(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Dvigatellarning umumiy tuzilishi – bu avtomobil va boshqa transport vositalarining asosiy mexanik qismlaridan biri bo’lib, u energiyani mexanik energiyaga aylantirish jarayonini amalga oshiradi. Dvigatelning tuzilishi va ishlash prinsipi, uning turiga qarab farq qiladi, lekin umumiy jihatlari ko’p. Ushbu maqolada dvigatellarning asosiy tuzilishi, ularning ishlash prinsiplari va turli xil dvigatel turlari haqida batafsil ma’lumot beriladi.