(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya; Piyozni ekish usullari va ularning afzaliklari hamda ularni yangi usularda hosildorligini ko`paytirish usullari.Urug` sarfi va ularni ko`chati orqali ekish samaradorliglari.