(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimizda olib borilayotgan istohotlar yangilanishlar haqida so`z boradi . Yurtimiz taraqqiyotida o`z oldiga qo`ygan starategik maqsadlar, va ularni amalga oshirishga qaratilgan g`oyalar ,takliflar bayon etilgan . 2022-2026-yillarga mo`ljalangan taraqqiyot strategiyasi haqida ham so`z yuritilgan .