(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiya tushunchasi, tarbiya va milliy tarbiya, millatlararo totuvlik g’oyasi va boshqa davlatlar bilan bog’liqligi haqida ma’lumot beriladi.