(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya. Bugungi kunda yangi texnologiyalar yaratilmoqda. Butun dunyo tadqiqotchilari, ishlab chiqaruvchilari va dizaynerlari hayotimizni yengillashtirishga hamda qiziqarli qilish maqsadida turli xil kashfiyotlar yaratishmoqda. Aynan shunday texnologiyalar orqali axborot va axborot tizimlari bo‘layotgan tahdidlarning turlari bugungi kun texnologiyalari kabi turli tumandir.