(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqola Neft va gaz sanoatining innovatsion rivojlanishi jarayonining faoliyatini tashkillashtirish, o‘zgaruvchan tashqi muhitda mavjud imkoniyatlardan samarali foydalanish, sanoat korxonalarining iqtisodiy xususiyatlarini, xatarlarni kamaytirish nuqtai nazaridan yirik va kichik biznesning o‘zaro ta’sirini hisobga olish haqidadir. Shu bilan birga, jahon iqtisodiyotining globallashuvi sharoitida qayta tiklanmaydigan energiya manbalarining pasayishi, barqaror iqtisodiy rivojlanishni ta’minlash uchun yoqilg‘i uglevodorodlari va qattiq yoqilg‘ining jahon bozorida raqobatning kuchayishi sharoitida yoqilg‘i-energetika kompleksi korxonalarida yangi texnologiyalarni ishlab chiqish haqida to‘xtalib o‘tilgan.