(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqola Alisher Navoiy ijodida qo‘llanilgan mushtarak san’atlar, ularning turlari va qo‘llanilgan o‘rinlari, shuningdek, mushtarak san’atlarda ijod qilgan ijodkor va shoirlar haqida bo‘lib, ular qaysi badiiy san’atdan qaysi g‘azalida foydalangan va ularning tahlillari qandayligi ko‘rsatib o‘tilgan. Bundan tashqari g‘azallaridan namunalar ham keltirilgan.