(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada pydroid dasturida pythonning modullaridan foydalanish usullari, jumladan plotly moduli yordamida diagrammalar yaratish haqida ma’lumot keltirilgan. Plotlydagi Scatter(), Bar(), Histogram(), Box(), Pie(), Scatter3d(), Heatmap() kabi diagramma ko’rinishlarini qo’llash misollar bilan keltirilgan.