(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur, maqolada inson huquqlari umumjahon deklaratsiyasining mazmun mohiyati hamda O’zbekiston Respublikasining inson huquqlari sohasidagi milliy normativ – huquqiy hujjatlar bayon qilingan va keng tahlil qilingan.