(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada xom ipak ishlab chiqarishning xalqaro standartlar talablariga mos ravishda tashkil etilishidagi asosiy muammolar va ularni hal qilish yo‘llari tahlil qilinadi. Muallif ipak ishlab chiqarishdagi texnologik rivojlanish, malakali kadrlar yetishtirish va ekologik talablarni bajarishdagi muammolarni yoritadi. Shuningdek, xalqaro bozorga chiqish imkoniyatlarini kengaytirish uchun ishlab chiqarish jarayonlarida avtomatlashtirilgan uskunalar, sifat menejmenti tizimlarini joriy etish zarurligi ko’rsatib o’tiladi. Ekologik xavfsizlik va mehnat sharoitlariga oid xalqaro talablarga e’tibor qaratilgan.