(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xalqaro huquq normalariga asosalangan tushincha berilgan . Davlatlarni hududiy hamda chegaraviy munosabatlari haqida ma’lumotlariga ega bo’lishingiz mumkin.