(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bizning bosh qomusimiz va uning davlatdagi, jamiyatdagi o‘rni, insonlarning erkinliklarini himoya qilishi hamda huquqlarini kafolatlashi to‘g‘risida fikr yuritilib, yangilangan konstitusiya va moddalaridan ham qo‘shimchalar yozilgan.