(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada elektr mashinalarining nazariyasi va amaliyotini o’rganish masalalari ko’rib chiqiladi. Elektr mashinalar, ularning quvvat va ishlash qobiliyati, shuningdek, turli sohalarda qo’llanilishi haqida barcha muhim jihatlari tavsiflanadi. Ushbu tadqiqot yordamida elektr mashinalarini yanada samarali ishlatish va yangi texnologiyalarni joriy etish bo’yicha tavsiyalar beriladi.