(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada farzand tarbiyasida oilaning roli va uning ta’siri atroflicha tahlil qilinadi. Oila nafaqat bolaning dastlabki ijtimoiylashuv muhitidir, balki shaxs sifatida shakllanishida asosiy poydevor hisoblanadi. Farzand tarbiyasida ota-ona va boshqa oila a’zolarining hissasi, qadriyatlar va tarbiyaviy usullarning o‘zaro bog‘liqligi yoritiladi.