(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada turli yosh guruhlar tarbiyasida bolalarni dialogik nutqqa o‘rgatish muammolari, dialogik nutqni rivojlantirishga doir maxsus mashg’ulotlarning ahamiyati, ilk yoshdagi ijtimoiy rivojlanish vaziyati va uning genetik vazifasi, bolalarga dialogik nutqni o‘rgatish usullarini shakllantirish masalasining ilmiy nazariy ahamiyati, uni o’rganilganlik darajasi va xozirgi vaqtdagi ahamiyati yoritilgan.