(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada filologiya fanlari til va adabiyotning nazariy va amaliy jihatlarini o‘rganadi. Ushbu soha insoniyatning madaniy, tarixiy va lingvistik merosini o‘rganish orqali jamiyat taraqqiyotiga katta hissa qo‘shadi. Zamonaviy dunyoda filologiyaning rivojlanishi texnologiyalar bilan integratsiyalashib, yangi tadqiqot metodologiyalari va yo‘nalishlarini shakllantirmoqda. Ushbu maqolada filologiya fanlarini rivojlantirish yo‘lidagi muhim tadqiqotlar va dolzarb masalalar tahlil qilinadi.