(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ta’lim sifatini oshirishda turli interfaol metodlardan foydalanish yaxshi natija beradi. Matnlar bilan ishlash esa o`quvchilarda izlanuvchanlik qobiliyatini oshirish bilan birga fikrlar doirasining ham kengayishiga olib keladi. Ta’lim sohasidagi interfaol metodlarni tatbiq qilgan holda ona tili va adabiyot mashg‘ulotlarini o‘tish pedagogdan yuqori kasbiy mahorat talab qiladi. Ushbu maqolada adabiyot darslarida matn bilan ishlash, innovatsion usullar orqali o‘tish metodlari yoritib berilgan.