(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Mazkur maqolada elektr toki va elektr zanjirlari tushunchalari, ularning asosiy qonunlari, turlari va qo‘llanilish sohalari haqida ma’lumotlar keltiriladi. Elektr toki va zanjirlarning fizikaviy xususiyatlari, ular bilan bog‘liq hodisalar hamda elektr energiyasini samarali ishlatish usullari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalarda elektr zanjirlarining ahamiyati haqida batafsil tahlil beriladi.