(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Mazkur maqola Facebook marketingining samaradorligini oshirishda foydalaniladigan usullar va strategiyalarni tahlil qilishga bag‘ishlangan. Raqamli marketingning bu turi bugungi kunda kompaniyalarning mijozlar bilan muloqotini mustahkamlash, brend tan olinishini oshirish va savdolarni ko‘paytirishda muhim ahamiyatga ega. Facebook platformasida reklama kampaniyalarini rejalashtirish, maqsadli auditoriyani aniqlash, kontent yaratish va uning foydalanuvchilarga yetkazilish jarayonlari keng ko‘rib chiqilgan. Maqolada raqamli marketingda eng muhim o‘rin tutuvchi indikatorlar, ya’ni CTR (clickthrough rate), ROI (return on investment), va foydalanuvchi faoliyati tahlil qilinadi. Shu bilan birga, Facebook algoritmlari va foydalanuvchi xatti-harakatlariga asoslangan marketing strategiyalarining kelajakdagi rivoji haqida ham fikr yuritiladi.