(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada ta`lim jarayonida bo`lajak o`qituvchilar o`quvchilarning ijodiy-tanqidiy fikrlash ko``nikmalarini shakllantirish usullari va metodlari haqida ma`lumotlar keltirilgan