(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ijtimoiy tarmoqlar zamonaviy hayotimizning ajralmas qismiga aylangan. Ular nafaqat muloqot qilish, yangiliklar bilan tanishish, balki bilim olish va o’z-o’zini rivojlantirish imkoniyatlarini ham taqdim etadi. O’smirlar uchun ijtimoiy tarmoqlar, ayniqsa, ingliz tilini o’rganish jarayonida muhim rol o’ynashi mumkin. Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o’smirlarning ingliz tilini bilish qobiliyatiga ta’siri ko’rib chiqiladi. Аннотация: Социальные сети стали неотъемлемой частью нашей современной жизни. Они предоставляют возможности не только общаться, знакомиться с новостями, но и получать знания и саморазвитие. Для подростков социальные сети могут сыграть важную роль, особенно в процессе изучения английского языка. В этой статье рассматривается влияние социальных сетей на навыки английского языка у подростков. Abstract: Social networks have become an integral part of our modern life. They provide opportunities not only to communicate, get acquainted with news, but also to acquire knowledge and self-development. For teenagers, social networks can play an important role, especially in the process of learning English. This article examines the impact of social media on teenagers’ English language skills.