(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada boshlang‘ich ta’lim sifatini oshirishda raqamli texnologiyalarning o‘rni, ahamiyati va zaruriyati masalalari to‘g‘risida fikr yuritilgan, mazkur masalalar bo‘yicha mualliflarning yondashuvlari taqdim etilgan. В статье рассматривается роль, значение и необходимость цифровых технологий в повышении качества начального образования, а также представлены подходы авторов к этим вопросам. The article discusses the role, importance and necessity of digital technologies in improving the quality of primary education, and presents the authors’ approaches to these issues.