(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Radiyativ izotoplar boshqa kimyoviy moddalar bilan o’zaro ta’sir qilib, yangi kimyoviy birikmalar yoki molekulalarning hosil bo’lishiga sabab bo’lishi mumkin