(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kimyoning zamonaviy jamiyatdagi ahamiyati, uning turli sohalardagi o’rni, ekologik barqarorlik va inson salomatligi yoritilgan. Kimyoviy yutuqlar va metodologiyalarga oid adabiyotlarni tahlil qilib, maqola kimyoning kundalik hayotga ta’siri haqida to’liq tushuncha beradi. Shuningdek, ushbu sohadagi tadqiqotlar va ishlanmalarning dolzarb tendentsiyalari, muammolari va kelajakdagi yo’nalishlari muhokama qilinadi.