JAHON IQTISODIYOTIDA INTEGRATSION JARAYONLARNING IJOBIY VA SALBIY JIHATLATLARI UNING MILLIY DAVLATLAR IQTISODIYOTIDA TUTGAN O'RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jahon iqtisodiyotini integratsion jarayonlarining ijobiy va salbiy jihatlarini  nazariy yo‘llar bilan kengroq ochib berish va shu bilan birga milliy davlatlarning iqtisodiyotida integratsion jarayonlarini  rivojlantirishning ustuvor yo'nalishlarini chuqur tahlil qilish vazifalari belgilangan. Bu jarayonga  o‘tish zaruriyati nega bunchalik muhim ekanligini bir nechta sabablari bilan keltirilib o‘tilgan.