ПЕДАГОГИК МАҲОРАТНИ ОШИРИШДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Мазкур мақолада Таълим жараёнига замонавий ахборот технологияларини жорий этиш, замонавий ахборот технологиялари асосида педагогнинг педагогик фаолияти, замонавий ахборот технологиялари шакл ва мазмунининг ранг-баранглиги, таълим муассасаларида компьютер технологияларидан фойдаланиш имкониятлари кабилар ҳақида сўз юритилади.