KASRLAR USTIDA AMALLARNI BAJARISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Kasrlar ustida amallarni bajarish matematikada muhim o'rin tutadi. Kasrlar, asosan, biror butun sonning boshqa bir butun son bilan taqqoslangan qismini ifodalaydi. Ular ko'plab amaliyotlarda, masalan, oziq-ovqat tayyorlash, qurilish, iqtisodiyot va boshqa sohalarda keng qo'llaniladi. Kasrlar bilan ishlashda, ularning xususiyatlarini va amallarni to'g'ri bajarish usullarini bilish juda muhimdir.