BOSHQARILADIGAN CHORRAHALARDAGI ADAPTIV SVETAFORLANI IQTISODIY SAMARADORLIGI VA BARQARORLIGI BAHOLASH USLUBLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya. Chorrahalarda harakat jaddaligini oshirish bo‘yicha iqdisodiy samaradorlikka shaharlarda avtotransport harakat oqimini tashkil etish va tartibga solish dolzarb muommolardan biridir. Vaqt tig‘iz xisoblangan davrlarda jumladan ertalabki 7:00-9:30 va kechki vaqtda 16:30-19:30 transport vositalarining boshqa vaqtlardagiga nisbatan keskin ko’payishi jiddiy muammolarni keltirib chiqaradi.