«БУЮК ЮРТ ТАРИХИГА НАЗАР СОЛИБ» (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация:  «Қорақалпоқлар»нинг келиб чиқиш тарихи, қорақалпоқ сўзининг маъноси ҳақида қисқача малумотлар берилган бўлиб, ушбу мақолада қорақалпоқлар истиқомат қилувчи Кегейли тумани ва ундаги овул, маҳалла номларининг қўйилиш тарихи ҳақида сўз боради.