ISLOM TARIXI DAVRI TARIXSHUNOSLIGI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Islom tarixi davri tarixshunosligi borasida olib borilgan ilmiy ishlar,ularning tarix va tarixshunoslikdagi ahamiyati,bugungi kunda tariximizni o‘rganishda qay darajada ahamiyat kasb etishi kabi masalalarga to‘htaliladi.