O‘ZBEKISTON ISTIQBOLI UCHUN MA’NAVIY-MA’RIFIY ISLOHOTLARNING MUHIM O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аnnotatsiya.  Demokratik tamoyillar asosida amalga oshirilgan tub islohotlar natijasida barcha sohalarda o‘zgarishlar yuz berdi. O‘zbekiston yangi jamiyat qurishda adolat va haqiqat g‘oyasiga asoslanmoqda. Respublikamizda insonlar o‘z qobiliyati va ehtiyojlarini to‘la namoyon qilish va amalga oshirishlari uchun zarur bo‘lgan dastlabki teng imkoniyatlarni, shu jarayonni vujudga keltiradigan ma’naviy – ma’rifiy islarni takomillashtirishga katta e’tibor berildi.