ISLOMGACHA BO’LGAN DAVRDA MARKAZIY OSIYODA DINIY FALSAFIY QARASHLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Markaziy Osiyoning qadimgi davridagi falsafiy fikrlar rivojlanishiga asos bo’lgan insonlar, qadimgi va o’rta asrlardagi diniy falsafiy qarashlar haqida ma’lumotlar berilgan. Tarixiy manbalarga asoslanib, buyuk allomalarimiz tomonidan o’rganilgan falsafiy adabiyotlar va tadqiqotlar ko’rib chiqilgan