BUGUNGI KUN O`QITUVCHISIGA QO`YILGAN PEDAGOGIK TALABLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola bugungi kun oʻqituvchisiga qanday pedagoglik talablari qoʻyilmoqda va bugungi kun oʻqituvchisi qanday boʻlmogʻi zarurligi haqida ma`lumotlar keltirilgan.