SHAXSGA YO’NALTILGAN TA’LIM ASOSIDA BOLA SHAXSINI SHAKILLANTIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Maqolada shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim jarayonini tashkil etishda tarbiyachining faoliyati hamda tarbiyalanuvchilarni shxs sifatida shakillantirish to’g’risida so’z boradi.