SOCHMA USULDA EKILGANPIYOZNING FENOLOGIK VA HOSILDORLIK KO`RSATKICHLAR (Amudaryo tumanida olib borildi) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya; Piyozni  ekish usullari va ularning afzaliklari hamda  ularni yangi usularda hosildorligini ko`paytirish usullari.Urug` sarfi va ularni ko`chati orqali ekish samaradorliglari.