RAQAMLI ZAMON VA MILLIY ETNOMADANIYATNING UYG’UNLIGI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola raqamli texnologiyalar davrida milliy etnomadaniyatning saqlanishi, rivojlanishi va ommalashuvi masalalariga bag’ishlangan. Unda raqamli platformalar, ijtimoiy tarmoqlar va virtual muhitning xalq madaniyati va an’analarini global miqyosda targ’ib qilishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalarning milliy qadriyatlarni saqlash va ulardan samarali foydalanish borasidagi imkoniyatlari hamda ehtimoliy xavf- xatarlari yoritilgan.