FUQAROLIK-HUQUQIY MUNOSABATLARIDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Fuqarolik huquqi-bu shaxslar o‘rtasidagi mulk , shartnomalar, meros shaxsiy huquqlar va majburiyatlar kabi munosabatlarni tartibga soluvchi huquqiy soha. Fuqrolik-huquqiy munosabatlar- bu shaxslar va tashkilotlar o‘rtasidagi huquqiy munosabatlar bo‘lib, ular asosan mol-mulk shartnoma va boshqa ijtimoiy munosabatlarni tartibga soladi. Jamiyatning rivojlanishi bilan bu munosabatlar murakkablashib, turli xil muammolarni keltirib chiqaradi. Ushbu maqolada fuqarolik- huquqiy munosdabatlarda keng uchraydan muammolar va ularning yechimlari haqida so‘z yuritamiz.