O’ZBEK XALQINING OTASHQALB FARZANDI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek xalqining fidoyi farzandi Sharof Rashidovning murakkab hayot yo’li, oilasi, ijodi, sobiq tuzum davrida respublikadagi siyosiy arbob sifatidagi o’rni, hokimiyatni boshqargan paytidagi murakkab davr haqida ma’lumot beriladi.