THREATS AND DANGERS IN SOCIAL MEDIA. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarda yuzaga keladigan tahdidlar va xavf-xatarlar haqida kengroq ma'lumot beradi. Maqolada, shaxsiy ma'lumotlarning o'g'irlanishi, kiberhujumlar, kiberbullying, shuningdek, psixologik xavflar va feyk xabarlarga ishonish kabi muammolarni tahlil qilgan holda, foydalanuvchilarni bu xavflardan qanday himoya qilish mumkinligi haqida amaliy tavsiyalar keltirilgan. Ijtimoiy tarmoqlardan xavfsiz foydalanish uchun foydalanuvchilar maxfiylikni saqlash, xavfsiz internetni ishlatish va psixologik yordam olish kabi muhim choralarni ko'rishlari kerakligini ta'kidlaydi.