NAVOIY IJODIDA MUSHTARAK SAN’ATLARNING IFODALANISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqola Alisher Navoiy ijodida qo‘llanilgan mushtarak san’atlar, ularning turlari va qo‘llanilgan o‘rinlari, shuningdek, mushtarak san’atlarda ijod qilgan ijodkor va  shoirlar haqida bo‘lib, ular qaysi badiiy san’atdan  qaysi g‘azalida foydalangan va ularning tahlillari qandayligi ko‘rsatib o‘tilgan. Bundan tashqari g‘azallaridan namunalar  ham keltirilgan.