SHAXS SALOMATLIGINI KAFOLATLOVCHI SANOGEN TAFAKKUR RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada  bugungi ijtimoiy hayotimizni qamrab olgan  media vositalarining ongimizga ta`siri natijasida hosil bo`layotgan ruhiy buzilishlar va buning natijasida kelib chiqayotgan barcha somatik kasalliklarni bartaraf etish yo`li muhim usullaridan biri bo`lgan sanogen tafakkur nima , uning bugungi kundagi ahamiyati hamda rivojlantirib borishimizdan asosiy manfaatdorligimiz borasida so`z yuritamiz.