ISH JARAYONIDAGI HISSIY VA JISMONIY BOSIM ORTIDAGI STRESLARNI PSIXOLOGIK JIXATDAN BARTARAF ETISH USULLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ish jarayonida yuzaga keladigan hissiy va jismoniy bosim ortidagi stresslarni tahlil qilish va ularni psixologik jihatdan bartaraf etishning samarali usullari ko'rib chiqiladi. Ishdagi bosim tufayli kelib chiqadigan ruhiy charchoq, motivatsiyaning pasayishi va salomatlikka salbiy ta'sirlar haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, stressni boshqarishning muhim usullari, jumladan, nafas olish mashqlari, meditatsiya va vaqtni boshqarish bo'yicha tavsiyalar keltiriladi