INSON HUQUQLARI VA XALQARO HUQUQ TO’G’RISIDA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur, maqolada inson  huquqlari umumjahon deklaratsiyasining mazmun  mohiyati  hamda   O’zbekiston Respublikasining inson huquqlari  sohasidagi  milliy  normativ – huquqiy  hujjatlar  bayon qilingan va keng  tahlil qilingan.